Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /srv/drbd-web/home/ewerman/public_html/includes/file.phar.inc).

5 om dan

ÄT GODARE, MÅ BÄTTRE!
Att man mår bättre med bra mat vet de allra flesta. Vitaminer, mineraler och fibrer är viktigt innehåll i frukt och grönt som stärker både kropp och sinne. Ändå är det många som inte äter den mängd frukt och grönt som de själva vill. Med begreppet ”5 Om Dan” delar vi med oss av vårt kunnande. För oss är det viktigt att ta ansvar, sprida kunskap om nyttan med frukt och grönt och förenkla för konsumenten. Både genom frukt – och salladsblandningar, fruktsallader och kompletta måltidslösningar.

TILLSAMMANS KAN VI FÖRÄNDRA
Vår kunskap är ett viktigt redskap i vår lojalitet mot butikerna. Genom att vara medvetna om trender och behov kan vi tillsammans hjälpa konsumenten att välja nyttig mat. Dessutom är frukt och grönt ett av de områden som gör skillnad i konsumentens ögon och därmed ökar till konkurrenskraft och lönsamhet. Frukt och grönt är lönsamt och står i snitt för 8-13 procent av omsättningen och en fjärdedel av vinsten. Med en ökning blir alla vinnare. Butiken, vi, konsumenten och samhället. Möjligheterna med ”5 Om Dan” är många och med tiden kommer varumärket utvecklas till en viktig del av för bolagen inom STC GreenFood.

MÅ BÄTTRE ÄR INTE SVÅRARE ÄN SÅ HÄR!
Smoothie till frukost med 1 banan, 1 dl bär och 2 dl mjölk eller yoghurt.
Ett päron till förmiddagsfikat.

Garnera lunchen med rivna morötter eller sallad.

Ett äpple till eftermiddagsfikat.
Tomat, rotfrukter eller sallad till middagen.
 
• Müsli med äpple eller banan.
• Keso med bär eller tärnat äpple och kanel till mellanmål.
• Garnera lunchen med sallad eller tomat.
• En frukt till mellanmålet.
• Middag med rotfrukter eller sallad.