Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /srv/drbd-web/home/ewerman/public_html/includes/file.phar.inc).

Färska måltidslösningar

Måltidsmarknaden genomgår en förändring där efterfrågan på modern, hälsosam färdigmat fortsätter att öka. Vi vet att det kommer att hända mycket mer inom marknaden för färska måltidslösningar. Det är inte en trend utan har kommit för att stanna - och det fortsätter att växa. Där har vi en naturlig plats och en ledande roll som innovativ marknadsledare med ett brett sortiment av färska måltidslösningar.

Kontinuerlig produktutveckling
Behovet av färska måltidslösningar fortsätter att öka. Genom att utveckla nya lösningar - för såväl detaljhandeln som för restaurangverksamheter - är vi delaktiga i att skapa dessa trender och möta de bakomliggande behoven. Exempel på innovationer är deli-diskar, salladsbar och självplockning, färdigpackat i påse och även färdig matsallad med protein och dressing separat – i samma förpackning. Till produkterna hör allt från coleslaw och bönsallad till asiatiska nudelsallader.

Färska måltidslösningar stärker affären:
Spara tid
Minimera svinn
Enkel och effektiv hantering
Hög matsäkerhet
Fullständig spårbarhet
Minska kylplats
Kontinuerlig produktutveckling

Hållbarhetsråd
Vi har en obruten kylkedja hela vägen ut till våra kunder. Våra färska måltidslösningar kommer i gastrotråg eller andra ändamålsenliga förpackningar och förvaras mellan +1°C och +4°C. Hållbarhetstiden för obruten förpackning är mellan 7 och 14 dagar.