Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /srv/drbd-web/home/ewerman/public_html/includes/file.phar.inc).

Inköp

Salicos produkter kommer från kontrakterade odlare, utan omvägar och mellanhänder. Råvarorna hämtar vi dels i vårt geografiska närområde, dels längre bort när klimatet kräver det. Gemensamt är att vi har ett nära samarbete med våra odlare, som alla är Global GAP eller IP-certifierade. Vi har bred inköpskompetens och prioriterar hög kvalitet och service, långsiktighet, fullständig spårbarhet samt matsäkerhet framför att alltid få lägsta pris. Det gör att vi värnar lite extra om våra odlare, och de om oss.

Hög matsäkerhet och fullständig spårbarhet
Vår matsäkerhet är av absolut yppersta klass. Varje produkt och påse hanteras varsamt hela vägen och passerar flera noggranna kontroller. Skulle en produkt, mot förmodan ändå visa sig vara skadad kan vi agera väldigt snabbt.

Vi godsmottagning skapas ett unikt nummer för råvaran. Numret möjliggör fullständig spårbarhet genom hela ledet från kund till råvarans odlingsplats. Till matsäkerheten hör även regelbundna ankomstkontroller, och i vårt laboratorium har vi lagringskontroller av utvalda produkter till dess att produkten har passerat bäst före-datum. Även efter leverans till kund fortsätter vi arbetet med uppföljningar och arbetar förebyggande tillsammans med våra kunder.