KAM Tjänst

Key Account manager

Salico AB processar färska skurna grönsaker, frukt och producerar färdiga måltidslösningar för detaljhandeln och storhushåll i Norden. Produktionen bedrivs i Helsingborg och Hässleholm och är certifierat enligt BRC, ISO 14001, Ekologisk produktion, MSC/ASC samt kundstandarder. Salico har ca 150 anställda och ingår i GreenFood-koncernen.

Salico AB söker en Key Account Manager (KAM) för en av våra större kunder. I tjänsten ingår att samordna allt arbete och kontakter mot kunden. Du deltar aktivt i produktutvecklingsarbete, är intresserad av kvalitets- och marknadsfrågor. Du läser trender och konsumtionsbeteenden på marknaden och använder denna kunskap i ditt arbete. Du ansvarar för produktkalkylering och prisförhandlingar. Det är en fördel om du har ett genuint matintresse.

Det är viktigt att du är kundfokuserad, strukturerad, noggrann och proaktiv i ditt arbetssätt.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från livsmedelsbranschen, gärna från detalj- eller restaurangbranschen. Meriterande kan var erfarenhet som KAM, produktutveckling, inköpsfrågor inom ovan nämnda branscher samt har en relevant utbildningsbakgrund.

Skicka din ansökan så snart som möjligt, rekryteringsarbetet kommer att ske löpande.

Eftersom arbetet innebär dokumentation och kommunikation är det viktigt med god datorvana och att du obehindrat pratar och skriver svenska och engelska samt har en god kommunikativ förmåga.

Arbetstid/varaktighet: heltid/tillsvidare Tillträde: snarast
Placering på huvudkontoret i Helsingborg. Körkort är krav.

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta Ante Brixstedt 072-233 18 80 eller ante.brixstedt@salico.se

Skicka in din ansökan snarast via e-post goran.fries@salico.se

www.greenfood.se

www.salico.se