Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /srv/drbd-web/home/ewerman/public_html/includes/file.phar.inc).

Frukt och grönt från utvalda odlare till din vardag!

Vi på Greenfood har en stark position inom hälsosam mat i Norden. Gruppen har en omsättning om 3,9 miljarder, cirka 700 anställda med huvudkontor i Helsingborg. Vi bildades 2009 och tillhandahåller marknadens bredaste sortiment inom traditionell frukt och grönt, samt ett modernt, hälsosamt och lättillgängligt sortiment. Kundsegmenten består av grossist, detaljhandel, restaurang, hotell och catering.

Det finns en tydlig trend mot hälsosammare kostvanor, men även ett ökande krav på att det ska vara enkelt, bekvämt och lättillgängligt. Vi på Greenfood driver innovation och produktutveckling inom goda, lättillgängliga och hälsosamma livsmedel i Norden. Dessutom har vi en mycket stark detaljhandelslösning, Picadeli, som erbjuder både återförsäljare och konsumenter möjligheten att köpa hälsosamma sallader på ett väldigt enkelt och valfritt sätt.

Greenfoods styrkor – matälskare, lokala, nyttigt och innovation – svarar på ett naturligt sätt upp mot de pågående trenderna och bakomliggande behoven. Detta är en följd av att vi är en av de aktörer som genom innovationer på frukt- och grönt marknaden, är delaktiga i att skapa dessa trender och möta dess behov.

Greenfood-gruppen etablerades 2015 genom en kombination av Picadeli och STC Greenfood. Bolagen har betydande synergier som ytterligare kommer att stärka vårt kund- och konsumenterbjudande av lättillgänglig och hälsosam mat, samt bolagets innovationsförmåga. Vi omfattar nu alla steg i värdekedjan för frukt och grönsaker, från bonden till din vardag, och består av Picadeli, Fresh Cut och Sourcing.

 

www.greenfood.se