Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /srv/drbd-web/home/ewerman/public_html/includes/file.phar.inc).

Produkter

Salico är en producent av färska skurna grönsaker och frukter samt måltidslösningar och vi tillverkar detta under våra varumärken SallaCarte samt Daily Greens, utöver dessa varumärken har vi tillverkning under EMV till andra företag såsom McDonald´s samt till livsmedelsproducenter som har behov av färska kvalitetssäkrade processade produkter till sin produktion.

Som marknadsledare på färdigskuret sätter vi en ära i att driva utvecklingen mot fler innovativa, funktionella produkter och koncept. Vi har ansat, skurit, tvättat och slungat i mer än 25 år för att göra vardagen enklare för våra kunder.

Vårt långa samarbete med McDonald´s har bidragit till att vi har utvecklat våra processtekniker och vi arbetar med matsäkerhet från frö till färdig produkt och vi processar med speciella maskiner, rent vatten och helt utan tillsatser av kemikalier.

Fördelarna med färdigskuret är många:
• Kalkylerbarhet – fasta priser
• Inget svinn
• Enkel hantering
• Fullständig spårbarhet
• Innovativa produkter
• Klart att användas

Hanteringsråd
Sallader är kylvaror som förvaras mellan +1°C och +4°C. Därför har vi en obruten kylkedja hela vägen ut till våra kunder. Genom att omedelbart placera produkten i rätt temperatur uppnås en optimal hållbarhetstid, så länge förpackningen är obruten. Eftersom produkterna är förpackade kan de förvaras i vilken kyl som helst.
Läs mer om våra produkter under respektive område – Convenience, Foodservice samt Industri.