Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /srv/drbd-web/home/ewerman/public_html/includes/file.phar.inc).

Salico

En flexibel och kvalitativ leverantör av färdigskurna frukter och grönsaker, samt färska måltidslösningar.
Vi förser hela den skandinaviska marknaden – både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder.

Innovation är ett honnörsord för oss på Salico, och det som tagit oss dit vi står idag. Vi driver marknaden framåt genom att kontinuerligt utveckla nya produkter, måltidslösningar och koncept i nära samarbete med kunder. Det kräver lyhördhet för såväl marknaden som för trender och våra kunders specifika behov.

Vi vill göra gott
Medarbetarna på Salico har rötter i upp till femton olika länder. Deras olika erfarenheter och kunskaper ser vi som en av våra allra viktigaste tillgångar. Vi vet att mångfald bidrar till ett tolerant och trivsamt klimat, där kreativitet och produktivitet växer. För oss är det en självklarhet att ge varje människa, och alla idéer utrymme. På så sätt fortsätter vi också att växa som företag, och kan behålla vårt försprång på marknaden.

Varje år stödjer Salico Ronald McDonald Barnfond samt de sex Ronald McDonald Hus i Sverige och Danmark. Barn som vårdas på sjukhus en längre tid, kan ha sin familj boende i ett hus intill sjukhuset tack vare barnfonden. Det ger familjerna trygghet i en osäker tillvaro och underlättar för dem att leva ett så normalt liv som möjligt. Som långsiktiga bidragsgivare är vi både stolta och glada att kunna hjälpa dessa barn.

På Salico arbetar vi för ett tolerant samhälle genom att motverka fördomar, utanförskap och diskriminering i arbetslivet. Det gör vi genom att stödja föreningen Framgång Mångfald som aktivt arbetar med dessa frågor.